Een verzekering die bij u past

Het volledige verzekeringslandschap is een enorm kluwen. Talrijke verzekeraars bieden verschillende oplossingen aan, waardoor het bijzonder moeilijk wordt om door de bomen het bos te zien. Aquila Invest & Insurance gaat op zoek naar de verzekeringsoplossingen die het best bij u passen, tegen de beste prijs!

8

Een uitgebreid team van verzekeringsexperten buigt zich over uw verzekeringsvraag. Ze behandelen iedere dag opnieuw zowel grote als kleine dossiers. Dat geeft hen de ervaring om geen enkele vraag onbeantwoord te laten.

Autoverzekering

Zonder zorgen op weg

Wanneer u met een wagen de baan op gaat, bent u wettelijk verplicht om een autoverzekering af te sluiten. Toch zijn er autoverzekeringen in verschillende soorten en maten, elk met hun eigen dekkende formule. Aquila Invest gaat samen met u op zoek naar een autoverzekering die echt bij u past. We gaan op zoek naar de maximale dekking aan de allerbeste prijs.

Weet u niet of u een omnium, rampenomnium of gewone autoverzekering verkiest? We nemen u mee op trip doorheen de verschillende verzekeringsmogelijkheden voor uw wagen. Op die manier kunt u met een gerust hart de baan op!

Brandverzekering

U wil thuiskomen in een woning waar het 100% veilig is. Zo’n woning wil u uiteraard ten volle koesteren en maximaal beschermen. Onze brandverzekeringen zorgen ervoor dat u zich over eventuele brand- en waterschade alvast geen zorgen hoeft te maken.

Aquila Invest helpt zowel huurders als eigenaars met de brandverzekering voor hun woning of inboedel. Zo leiden we u doorheen de verplichtingen (brand-, storm-, hagel- en natuurrampenschade), geven we u inzichten in de verschillende mogelijkheden van de verzekeraars, en bieden we een brandverzekering die volledig op uw maat is.

Familiale verzekering

De “Aansprakelijkheidsverzekering gezin” wordt in de volksmond ook wel de “Familialie verzekering” genoemd. Ongeveer 90% van alle Belgen sloot ondertussen zo’n familiale verzekering af, en de redenen daarachter hoeven we niet al te ver te zoeken. Een familiale verzekering beschermt u, uw familieleden of kinderen tegen de financiële gevolgen van fouten.

Deze niet-verplichte verzekering is een echte aanrader voor gezinnen, koppels of alleenstaanden. Ze beschermt u ten volle tegen de gigantische (financiële) gevolgen van kleine ongelukken of miniscule fouten. Ontdek hoe we u en uw familie ten volle beschermen!

Reisbijstandsverzekering

Wat als… uw reis toch niet zo vlekkeloos loopt als u initieel gehoopt had? Of wat als uw reis plotseling niet meer kan doorgaan? Dan rekent u maar best op de ervaring en de knowhow van uw verzekeringsagent. Onze reisbijstandsverzekeringen geven u een gerust hart voor, tijdens en zelfs na uw vakantie.

Verzekering rechtsbijstand

Moet u plotseling voor de rechter verschijnen of heeft u een advocaat nodig? Klanten die rekenen op een rechtsbijstandsverzekering, hoeven in dat geval niet te panikeren. Ze kunnen rekenen op de juridische ervaring en knowhow van de juridische experts die hun verzekering voorziet.

Lichamelijke ongevallen in het verkeer

Een ongeval is snel gebeurd. Toch zijn er verschillende medische kosten die uw ziekenfonds niet altijd vergoedt bij een lichamelijk ongeval. Dan kunnen de kosten zeer snel zeer hoog oplopen, wat niet de bedoeling is.

Een verzekering lichamelijke ongevallen is dan een zeer goede investering. Ze beschermen u in het verkeer, bij u thuis, op het werk en zelfs buitenshuis.

Hospitalisatieverzekering

Een ziekenhuisopname brengt vaak een serieus kostenplaatje met zich mee. De doktersrekeningen, verblijfsrekeningen, kosten voor drank en eten, … het zijn allemaal zaken die de rekening zeer hoog doen oplopen. Een hospitalisatieverzekering kan u jammer genoeg niet beschermen tegen ziekenhuisopnames.

Deze verzekering beschermt u wél tegen het torenhoge kostenplaatje van een ziekenhuisopname. Sterker zelfs: de meeste hospitalisatieverzekeringen nemen de administratieve rompslomp van u over. Zo hoeft u zich hierover alvast geen zorgen te maken.

Fiscaal sparen

Een extra aanvullend appeltje voor de dorst tijdens uw pensioen? Dat kunnen we meteen ook combineren met een hoog belastingvoordeel! Onze experts op vlak van fiscaal sparen werken een oplossing op uw maat uit, en zorgen ervoor dat u tijdens uw pensioen ten volle geniet van uw spaargeld.

Overlijdensverzekering

Overlijden is iets waar we liever niet aan denken. Toch is het belangrijk om hierbij stil te staan. We willen immers niet dat onze omgeving geconfronteerd wordt met de financiële impact van een overlijden.

Geef uw nabestaanden alles wat ze nodig hebben na uw overlijden. Maak vandaag nog een afspraak om de verschillende mogelijkheden te bekijken.

Fietsverzekering

Rijdt u heel wat kilometers met de (elektrische) fiets? Dan bent u natuurlijk een kwetsbaar onderdeel in het verkeer. Het is dan ook uiterst belangrijk om uzelf ten volle te beschermen tegen de financiële gevolgen van een fietsongeval.

Onze ervaren experts bekijken uw situatie, gaan uw fietsgedrag onder de loep leggen en kiezen samen met u een fietsverzekering die écht bij u past.

Verzekering voor pleziervaartuigen

De verzekering voor pleziervaartuigen kennen we ook wel als de ‘bootverzekering’. Wanneer u een boot heeft, wil u deze natuurlijk ten volle beschermen. Daarom is het van cruciaal belang om uw jacht, zeilboot, motorboot, rubberboot of plezierboot te voorzien van een uitgebreide bootverzekering.

Aquila Invest heeft specifieke verzekeringen voor pleziervaartuigen die ook u en uw medepassagiers beschermen.

Golfverzekering

Als golfer bent u verplicht om een zogenaamde golfverzekering te nemen. Deze verzekering beschermt u tegen lichamelijke ongevallen tijdens het golfen. Ontdek hoe we voor u op zoek gaan naar de juiste golfverzekering, en hoe u ten volle kunt genieten van uw volgende sportieve uitje.

Verzekeringen voor paardenliefhebbers

Heeft u een paard? Dan heeft u ook een zogenaamde paardenverzekering en een Burgerlijke Aansprakelijkheid ‘Paard’ nodig. Deze verzekeringen zorgen er enerzijds voor dat uw paard maximaal beschermd is tegen eventuele ongevallen of blessures.

Anderzijds bieden ze bescherming tegen de eventuele schade die uw paard kan aanrichten. Zo kunt u ten volle genieten van uw prestigieuze dier, zonder de nodige financiële kopzorgen die eventueel kunnen voorvallen.

BA Jachtverzekering

Als jager moet u heel wat risico’s in uw achterhoofd houden. Daarom rekent u maar best op een BA Jachtverzekering, die zowel uw ongevallen als (lichamelijke en materiële) schade tijdens de jacht dekt.

Professionele verzekeringen

Op zoek naar zekerheid als ondernemer?

Als ondernemer krijgt u dagdagelijks te kampen met talloze risico’s. Aquila Invest & Insurance beschermt ondernemers, zelfstandigen en ondernemingen met een verzekeringsoplossing die ten volle voldoet aan hun situatie en verwachtingen.

Ontdek onze oplossingen

CONTACT