Een verzekering
op maat van uw bedrijf

Als ondernemer krijgt u dagelijks af te rekenen met talloze risico’s. Toch kunt u zich ook beschermen tegen bepaalde risico’s, wat de stress van het ondernemersleven aanzienlijk doet dalen. Ontdek de verschillende verzekeringsoplossingen die Aquila Invest & Insurance u te bieden heeft.

8

Ons ervaren team in zowel professionele als particuliere verzekeringen behandelt uw dossier zorgvuldig. Zo kunt u 100% gerust zijn: uw bedrijf en haar verzekeringen zijn bij ons in zeer goede, ervaren handen.

Arbeidsongevallen

Gevaar schuilt vaak in een klein hoekje, zelfs wanneer uw medewerkers geen fysiek zware job hebben. Daarom is een verzekering tegen arbeidsongevallen altijd een goed idee. Ze beschermen uw medewerkers tegen de grote gevaren van de werkvloer en de kleine, onverwachte zaken die hen kunnen verwonden.

Aquila Invest & Insurance gaat met u op zoek naar de juiste arbeidsongevallenverzekering voor uw medewerkers. Deze is volledig afgestemd op uw bedrijf, de risico’s die de verschillende jobs met zich meebrengen en de situatie waarin u zich vandaag de dag bevindt.

Autoverzekering - vloot

Rijden er veel bedrijfswagens van uw onderneming op de baan? Dan is een ongeval haast onvermijdelijk. De fleet-autoverzekering biedt in zo’n geval de gerustheid die u écht nodig heeft.

Aansprakelijkheid

Als ondernemer weet u als geen ander dat het af en toe niet loopt zoals u verwacht of gehoopt had. Wanneer u of één van uw medewerkers in zo’n geval schade aan klanten, buren of anderen aanricht, kunnen de aansprakelijkheidskosten al heel snel torenhoog oplopen.

Een aansprakelijkheidsverzekering zorgt ervoor dat de schade van de gedupeerde(n) volledig gedekt is en u volledig uit de wind wordt gezet. Zo kunt u met een gerust hart opnieuw aan de slag!

Bedrijfsschade

Een schadegeval in uw onderneming? Dan loopt niet alleen de financiële schade op het moment zelf op, maar is er ook een zekere financiële impact na het schadegeval. Dit kan een serieuze domper op uw jaarlijkse winstcijfers betekenen.

Onze verzekering bedrijfsschade zorgt ervoor dat u voor, tijdens en na het schadegeval gerust verder kunt. Zo beperken we de financiële impact van een schadegeval en zorgen we ervoor dat uw continuïteit gegarandeerd blijft.

Brandverzekering

Een brand in uw bedrijf? Daar komt heel wat bij kijken. Onze verzekeringen dekken niet alleen de schade aan het gebouw, maar ook aan eventuele machines, computers, inboedel of zelfs de data die verloren is gegaan tijdens de brand. Maak uw afspraak en bescherm uw onderneming tegen de financiële gevolgen van een verwoestende brand.

Aanvullend pensioen zelfstandigen (IPT/VAPZ)

Als ondernemer heeft u geen recht op een hoog pensioen. Toch wil u uw levensstijl ook na een jarenlange carrière behouden. Daarom is het een zeer goed idee om te kiezen voor een aanvullend pensioen voor zelfstandigen vanuit uw vennootschap (de ‘IPT’ genoemd) of een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (de ‘VAPZ’).

Daarbovenop bieden deze beide pensioenspaarplannen een direct belastingvoordeel voor uw onderneming. Onze fiscaal experts rekenen hiervoor met veel plezier het maximale fiscale rendement voor u uit!

Gewaarborgd inkomen

Ondernemers worden jammer genoeg ook ziek. Een kleine ziekteperiode van enkele dagen kunt u waarschijnlijk wel overbruggen, maar wat met een lange ziekte of de herstelperiode na een ongeval? Dan kunt u rekenen op de verzekering gewaarborgd inkomen. Deze verzekering zorgt ervoor dat u zelfs na lange periodes van ziekte kunt rekenen op een vast, stabiel inkomen.

Groepsverzekeringen

De groepsverzekering kennen we doorgaans onder de noemer ‘Pensioensparen’. Het is een fiscaal voordeel dat vele bedrijven voorzien voor hun medewerkers, waar zij op lange termijn de vruchten van plukken. Ontdek de verschillende groepsverzekeringen die Aquila Invest uw onderneming kan bieden.

Machinebreuk

Elk bedrijf met een machinepark krijgt af en toe te kampen met machinebreuk. Dat kan uw onderneming heel wat geld kosten. Een kapotte machine zorgt er immers voor dat u niets kunt produceren, waardoor uw volledige bedrijf (en inkomsten) volledig stil komt te liggen. Een financiële ramp?

Niet wanneer u vertrouwt op een verzekering voor machinebreuk. Deze verzekering zorgt er immers voor dat de kosten aan een machine én het indirecte omzetverlies volledig gecoverd zijn.

Rechtsbijstand

De juridische zaken waarmee bedrijven te maken krijgen, zijn vaak groter dan die van particulieren. Daarom is het een goed idee om een rechtsbijstandsverzekering voor uw onderneming af te sluiten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over claims, juridische strijden of de kosten van een advocaat.

Cyber protection

De digitale transformatie is niet meer weg te denken uit het huidige bedrijfslandschap. Verschillende online tools zijn dan ook onmisbaar geworden voor een onderneming. Maar… wat als deze tools plots gehackt worden, of u het slachtoffer bent van een zogenaamde phishing-aanval? Dan kunt u rekenen op onze Cyber Protection-verzekering!

Verzekering Alle Bouwplaats Risico's (ABR)

De ABR-verzekering is een begrip in de bouw. Deze verzekering dekt Alle BouwplaatsRisico’s (vandaar de naam), en kennen we ook onder de term ‘werfverzekering’. Het is een onmisbare verzekering voor iedereen die start met een bouw- of een verbouwproject. De ABR-verzekering beschermt immers alle mensen en materialen die zich op uw werf bevinden.

Het is een zeer goed idee om de ABR af te sluiten vooraleer u begint te bouwen. Zo bespaart u tijd, kosten en energie.

Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid bouwwerken

Als bouwbedrijf bent u verplicht om een Burgerlijke Aansprakelijkheidsverzekering (BA) Bouw af te sluiten. Deze beschermt u en derden tegen de schade en risico’s waarmee bouwbedrijven te maken krijgen.

Verzekering tienjarige aansprakelijkheid

De verzekering tienjarige aansprakelijkheid (de decenale verzekering) is al een tijdje verplicht voor aannemers in de woningbouw. Deze verzekering zorgt ervoor dat zowel bouwheer als bouwbedrijf op beide oren kunnen slapen. De 10 jaar na oplevering van een bouwproject zijn ze immers allebei verzekerd tegen de verschillende fouten of elementen die nog kunnen opduiken na de grote bouwwerken.

Verzekering montage en proef

De verzekering Montage & Proeven is er niet alleen voor de klassieke bouwbedrijven. Het is namelijk een oplossing die de risico’s op uw bouwplaats, fabriek of machines volledig dekt. Zo bent u vanaf het allereerste moment ten volle beschermd tegen mogelijke issues die de kop opsteken.

Verzekeringen voor particulieren

Een goede bescherming voor u en uw gezin?

Bent u op eerder op zoek naar een volledige verzekering die past bij uw privéleven? Dan biedt Aquila Invest & Insurance verschillende oplossingen voor alleenstaanden, gezinnen en koppels. Neem meteen een kijkje in onze verschillende verzekeringen.

Meer info

CONTACT